Bløde tacos med pulled pork opskrift
4 personer
10 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
Beskrivelse
Nem, simpelt og lækkert. Hjemmelavede tacos smager himmelsk og kan kombineres med det fyld du foretrækker, om det så er hakket oksekød med tomatsalsa eller som der foreslås her med en færdigkøb pulled pork. Du kan også selve lave pulled pork, hvis du har god tid, men i den travle hverdag bliver det som oftest den nemme løsning fra Jensens Bøfhus eller Tulip, som blot skal 30 minutter i ovnen.
Ingredienser
- Pulled pork (forstegt)
- 100 gram blødt margarine
- 4 dl hvedemel
- ½-1 dl vand
- salt
- Olie til stegning
Sådan gør du
1
Kom margarinen i en skål sammen med salt og hvedemel og brug fingrene til at blande det godt sammen
2
Tilsæt vand lidt af gange og ælt dejen sammen til den har en dej-konsistens der ikke klistrer.
3
Lav en lille kule af dejen og brug en kagerulle til at rulle den så tynd som muligt. Ca. 10-15 cm i diameter.
4
Kom olie på en steghed pande og kom nu pandekagen på panden. Pensl oversiden med olie og drys med salt. Når tacoen begynder at blive gylden vendes den. Samlet skal hver side næppe have mere end 1 minut.
5
Opskriften skulle gerne give 8-10 tacos.
6
Server med pulled pork, coleslaw eller det fyld du lige foretrækker.