Butter chicken opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
Butter chicken er en populær indisk ret, som de fleste kan være med til. Dejlig krydret, uden at være for stærk. Serveret med ris og indisk nan brød.
Ingredienser
- 2 dl græsk yoghurt
- 2 fed hvidløg
- 1/2 tsk stødt nellike
- 1 tsk chillipulver
- 2 tsk garam masala
- 2 cm revet ingefær
- 3 tsk gurkemeje
- citronsaft
- 1 spsk hvidvinseddike
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk spidskommen
- 5-600 gram kyllingebrystfilet
- 250 ml madlavningsfløde
- 1 løg
- 1 dåse hakket tomat
Sådan gør du
1
Presset hvidløg kommes i en skål med yoghurten og alle krydderierne
2
Tomaten blendes og tilføjes marinadeblandingen.
3
Kyllingebrystfileterne skæres i store firkantede stykker og blandes i marinaden. Sæt marinaden på køl i minimum en halv time - gerne natten over, hvis muligt.
4
Løg skæres i små stykker og sauter dem i en gryde med lidt olie. Tilsæt herefter marinaden med kyllingestykkerne samt madlavningsfløden. Kog gryden op og lad derefter retten simre ved svag varme i 30-35 minutter
5
Tilsmag med salt og jævn evt. saucen med en meljævning, hvis du synes den er for tynd. Server med hvide ris og nan brød.