Butter chicken opskrift



4 personer
25 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Butter chicken er en populær indisk ret, som de fleste kan være med til. Dejlig krydret, uden at være for stærk. Serveret med ris og indisk nan brød.

Ingredienser

  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk stødt nellike
  • 1 tsk chillipulver
  • 2 tsk garam masala
  • 2 cm revet ingefær
  • 3 tsk gurkemeje
  • citronsaft
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk spidskommen
  • 5-600 gram kyllingebrystfilet
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 1 løg
  • 1 dåse hakket tomat

Sådan gør du

1
Presset hvidløg kommes i en skål med yoghurten og alle krydderierne
2
Tomaten blendes og tilføjes marinadeblandingen.
3
Kyllingebrystfileterne skæres i store firkantede stykker og blandes i marinaden. Sæt marinaden på køl i minimum en halv time - gerne natten over, hvis muligt.
4
Løg skæres i små stykker og sauter dem i en gryde med lidt olie. Tilsæt herefter marinaden med kyllingestykkerne samt madlavningsfløden. Kog gryden op og lad derefter retten simre ved svag varme i 30-35 minutter
5
Tilsmag med salt og jævn evt. saucen med en meljævning, hvis du synes den er for tynd. Server med hvide ris og nan brød.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk