Chicken Masala opskrift



4 personer
10 min.
120 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Det indiske krydderi Garam Masala gør bare noget godt sammen med kylling. Det er en helt speciel smag, krydderet uden at være for stærk. Server kylling masala retten sammen med ris eller en bulgursalat.

Ingredienser

  • 450 gram kyllingebrystfilet
  • 1 dl olie
  • 1 dl yoghurt natural
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 fed hvidløg

Sådan gør du

1
Kyllingebrystfileterne renses for fedt og urenheder og skæres i det ønskede størrelser.
2
Hvidløg presses og røres sammen med de øvrige ingredienser til en marinade.
3
Marinade og kyllingestykker kommes i en plastpose og rystes godt sammen. Læg derefter posen på køl i mindst en time - men gerne længere.
4
Posens indhold hældes ud i et ovnfast fad og sættes i en varm ovn ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk