Frikadeller opskrift



4 personer
10 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Frikadeller som mor lavede dem. En nem og populær hverdagsret som kan serveres med enten kartofler og brun sauce, kold kartoffelsalat eller en frisk hvidkålssalat.

Ingredienser

  • 500 gram hakket svinekød eller hakket kalv-og flæsk
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 4 spsk hvedmel
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber
  • Fedtstof til stegning

Sådan gør du

1
Riv løget på et rivejern.
2
Kom kødet, løg og krydderier i en skål og rør godt rundt. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør godt. Evt. med en håndmixer.
3
Kom godt med fedstof på en pande og form frikadeller i den ønskede størrelse. Dyb en ske i fedtstoffet og tag en god skefuld kød og form den med skeen og din håndflade.
4
Steg frikadellerne i 4-5 minutter på hver side ved middel varme til de er pæne gyldne på begge sider. Pas på med ikke at give dem for meget varme, så siderne bliver sorte.
5
Server straks sammen med det ønskede tilbehør.

Kommentarer

: 05-09-2021   

Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk