Hvidløgsbrød muffins opskrift



8 personer
70 min.
20 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Disse hvidløgsmuffins er super lækre med en sprød skorpe og bløde indvendige. Perfekt som tilbehør til de fleste hovedretter og supper.

Ingredienser

  • 700 gram hvedemel
  • 2 dl danskvand
  • 30 gram gær
  • 2 æg
  • 50 gram smeltet smør
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 200 gram revet cheddar ost
  • 1 spsk hakket persille (gerne frosset)
  • 2 fed hvidløg
  • 100 gram smeltet smør

Sådan gør du

1
Danskvanden opvarmes til "håndtemperatur", hvis den er kold. Gæren opløses heri.
2
Tilsæt æg, sukker, salt og smeltet smør. Tilsæt derefter 3/4 af osten. Tilsæt melet og dejen æltes sammen til en fast, men ikke for tøj dej.
3
Lad dejen hæve i ca. 1 time.
4
Bland hakket hvidløg, persille og resten af osten sammen med resten af den smeltede smør.
5
Form 10-12 boller af dejen. Dyp hver af bollerne i smør-massen hvorefter bollerne placeres i en muffinform.
6
Bag bollerne i 16-18 minutter ved 200 grader.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk