Indbagt kylling opskrift
4 personer
10 min.
15 min.
Brugernes bedømmelser:
Beskrivelse
Du kender den indbagte kylling fra kina-grillen, men de er faktisk ret nemme selv at lave og bliver rigtig lækre. Server sammen med ris og en sur-sød sauce eller sammen med stegte nudler.
Ingredienser
- 450 gram kyllingebryst
- 3 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- 3 dl øl
- Ekstra mel til panering
- 1 liter olie til frituren
Sådan gør du
1
Bland mel, bagepulver, paprika, salt og øl sammen og pisk det sammen med et piskeris.
2
Kom lidt mel i en skål eller dyb tallerken.
3
Skær kyllingen i passende størrelser på størrelser.
4
Varm fritureolien op i en gryde eller en frituregryde.
5
Dyb kyllingestykkerne i melen og dernæst i dejen, og kom dem derefter i frituren. Pas på ikke komme for mange stykker i fritureolien ad gangen.
6
Steg kyllingestykkerne i ca. 5 minutter til stykkerne er gyldne og sprøde.
7
Tag kyllingestykkerne op af frituren og læg dem på et stykke køkkenrulle, som kan opsuge overskydende olie.
8
Server straks sammen med ris og en sur-sød sauce.