Italienske kødboller i tomatsauce opskrift



4 personer
5 min.
20 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Er du træt af spaghetti med kødsauce, så er her et alternativ som smager mindst lige så godt. Retten serveres med friskkogt spaghetti eller pasta, evt. drysset med lidt parmesan - og nydes gerne et glas italiensk rødvin.

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • 1 tsk. oregano
  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel
  • Olivenolie til stegning
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand

Sådan gør du

1
Rør kødet til en fars sammen med salt, feber, oregano, æg og hvedemel.
2
Varm olivenolien på en pande og form små runde kødboller, som steges på panden i 5-10 minutter.
3
Tilsæt det finthakkede løg, peberfrugt og hvidløg til kødbollerne og steg videre et par minutter.
4
Tilsæt de hakkede tomater, vand og oregano og lad det herefter simre i 10-15 minutter. Smag herefter til med salt og peber.
5
Serveres med spaghetti eller pasta og evt. lidt revet parmesan.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk