Karbonader opskrift



4 personer
10 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Karbonader - også kaldet krebinetter - er rigtig mormormad, som aldrig går helt af mode. Her serveret med brasede kartofler, gulerødder og ærter.

Ingredienser

  • 500 gram hakket svinekød
  • 1 æg
  • Rasp
  • Olie til stegning
  • 4 gulerødder
  • Frosne ærter
  • Kartofler

Sådan gør du

1
Form fire bøffer af svinekødet.
2
I en skål piskes ægget sammen med en gaffel. En anden skål fyldes med rasp. Vend derefter først bøfferne i æggemassen og derefter i raspen, så bøffen er helt dækket af rasp.
3
Bøfferne krydres med salt og peber. På en pande varmes rigeligt med olie. Steg herefter bøfferne to minutter på hver side ved stærk varme, så bøfferne får en gylden og sprød overflade. Skrue ned for varmen og steg karbonaderne yderligere 4-5 minutter på hver side.
4
Kartofler skrælles og koges i 18-20 minutter. Kartoflerne skæres herefter i stykker, som steges i ca. 5 minutter i restfedtstoffet fra karbonaderne.
5
Gulerødder skrælles og skæres i passende stykker, som koges i varmt vand med salt i ca. 6-8 minutter. Tilsæt herefter de frosne ærter og kog videre i ca. 2 minutter.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk