Kylling i baconsvøb med tilbehør opskrift



4 personer
10 min.
50 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Nem og lækker aftensmad som passer sig selv i ovnen.

Ingredienser

  • 400 gram kyllingfilet
  • 1 pk bacon i skiver
  • 1 kg kartofler
  • 3 store gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 1 stort løg
  • 1 grøntsagsbouillion terning
  • 1 dl Olie
  • Salt

Sådan gør du

1
Kyllingen skæres i 6-8 lige store stykker. En baconskive vikles om hvert stykke. Kyllingestykkerne placeres herefter midt i et stort ovnfast fad eller bradepande.
2
Kartofler og grøntsager skæres i grove stykker og placeres rundt om kyllingen i fadet.
3
Olie og salt tilsættes grøntsagerne, som herefter vendes rundt, så olien er fordelt på alle stykker.
4
Fadet sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader varmluft. Herefter tilsættes ca. 1 dl. vand og boullionterningen og der røres rundt i grøntsagerne. Fadet sættes retur i ovnen i yderligere 40 minutter. Herefter er retten klar til servering.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk