Kylling i karry opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
Sund hverdagsret med et lavt fedtindhold som hurtig kan tilberedes. Serveres med ris og flute.
Ingredienser
- 450 g kyllingebrystfilet
- 2 æbler
- 3 gulerødder
- 1 stort løg
- 3 tsk. karry
- 5 dl vand
- 5 dl mælk eller kokosmælk
- 1 grøntsagsbouillonterning
- ½ dåse ananas
Sådan gør du
1
Skær kyllingen i små stykker.
2
Æbler skrælles og skæres i små stykker. Gulerødder skrælles og skæres i små stykker.
3
Løg skæres i små stykker.
4
Kom lidt olie i en gryde og tilsæt karryen. Svits derefter kyllingestykkerne heri.
5
Tilsæt æble, løg og gulerødder og svits det hele sammen.
6
Tilsæt vand, bouillonterning og mælk og lad det herefter simre i ca. 20 minutter.
7
Smag til med salt og jævn saucen med en meljævning til den ønskede konsistens opnås. Afslutningsvis tilsættes ananas, hvorefter retten er klar til servering. Server med ris.