Kylling i karry opskrift



4 personer
5 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Sund hverdagsret med et lavt fedtindhold som hurtig kan tilberedes. Serveres med ris og flute.

Ingredienser

  • 450 g kyllingebrystfilet
  • 2 æbler
  • 3 gulerødder
  • 1 stort løg
  • 3 tsk. karry
  • 5 dl vand
  • 5 dl mælk eller kokosmælk
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • ½ dåse ananas

Sådan gør du

1
Skær kyllingen i små stykker.
2
Æbler skrælles og skæres i små stykker. Gulerødder skrælles og skæres i små stykker.
3
Løg skæres i små stykker.
4
Kom lidt olie i en gryde og tilsæt karryen. Svits derefter kyllingestykkerne heri.
5
Tilsæt æble, løg og gulerødder og svits det hele sammen.
6
Tilsæt vand, bouillonterning og mælk og lad det herefter simre i ca. 20 minutter.
7
Smag til med salt og jævn saucen med en meljævning til den ønskede konsistens opnås. Afslutningsvis tilsættes ananas, hvorefter retten er klar til servering. Server med ris.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk