Kylling i karry opskrift



4 personer
5 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Sund hverdagsret med et lavt fedtindhold som hurtig kan tilberedes. Serveres med ris og flute.

Ingredienser

  • 450 g kyllingebrystfilet
  • 2 æbler
  • 3 gulerødder
  • 1 stort løg
  • 3 tsk. karry
  • 5 dl vand
  • 5 dl mælk eller kokosmælk
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • ½ dåse ananas

Sådan gør du

1
Skær kyllingen i små stykker.
2
Æbler skrælles og skæres i små stykker. Gulerødder skrælles og skæres i små stykker.
3
Løg skæres i små stykker.
4
Kom lidt olie i en gryde og tilsæt karryen. Svits derefter kyllingestykkerne heri.
5
Tilsæt æble, løg og gulerødder og svits det hele sammen.
6
Tilsæt vand, bouillonterning og mælk og lad det herefter simre i ca. 20 minutter.
7
Smag til med salt og jævn saucen med en meljævning til den ønskede konsistens opnås. Afslutningsvis tilsættes ananas, hvorefter retten er klar til servering. Server med ris.

Kommentarer

: 26-11-2021   

: 26-11-2021   

Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk