Kyllingelår med tomatris opskrift



4 personer
10 min.
50 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Nem aftensmad som både går en alm. hverdagsaften men som også sagtens kan serveres for gæster.

Ingredienser

  • 6 kyllingeoverlår
  • Fedtstoft til stegning
  • Salt og peber
  • 1 stort løg
  • 4 dl løse ris (parboiled)
  • 1 dåse hakket tomat med chili
  • 5 dl. vand
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 spsk. paprika
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 broccoli hoved
  • 1 rød peberfrugt

Sådan gør du

1
Smelt lidt fedtstof i en gryde og brun kyllingestykkerne i ca. 1 minut på hver side. Drys med salt og peber og steg videre ved svag varme i ca. 10 minutter under låg. Herefter vendes kyllingestykkerne og steges i yderligere 10 minutter.
2
Hak løg og svits det sammen med risene i en gryde med lidt fedstof. Tilføj derefter tomaten, vand, bouillonterning, paprika, salt, peber og chilisaucen. Lad det koge ved svag varme i ca. 12 minutter under låg. Derefter tages gryden fra varmen og trækker i yderligere 12 minutter.
3
Tag kyllingestykkerne op af gryden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 minutter. Broccoli og peberfrugt skæres i stykker og brunes i stegeskyen i ca. 4 minutter.
4
Anret maden i det fad med tomatrisen nederst og med kylling og grøntsager øverst.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk