Laksefilet med kartofler og persillesauce opskrift
4 personer
5 min.
20 min.
Brugernes bedømmelser:
Beskrivelse
Nem og simpel aftensmad, der bare smager lækkert. I opskriften her er laksen tilberedt i en airfryer, men kan laves lige så lægger på panden, i en traditionel ovn eller på grillen.
Ingredienser
- 4 laksefiletter
- 1 kg kartofler
- 2 spsk mel
- Mælk
- Salt
- Citronsaft
- Stegemargarine
- Persille - frossen eller frisk
Sådan gør du
1
Kartofler skrælles og koges i saltes vand i ca. 20 minutter.
2
Laksefileterne krydres med salt og peber og sprøjtes med citronsaft og lidt olie. Tilberedes 15-20 minutter i en airfryer. (men kan også sagtens steges på en pande med lidt fedtstof eller tilberedes på grill eller i ovn).
3
20 gram stegemargarine smeltes i en gryde og mel tilsættes. Under opvarmning tilføjes mælk løbende og under omrøring med et piskeris, indtil den ønskede saucetykkelse er nået. Smag til med salt.
4
Tilføj persillen til saucen og retten er klar til servering.