Mini calzone pizzaer opskrift



4 personer
20 min.
20 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Calzone er en indbagt pizza som smager super godt. De små calzone pizza er desuden særdeles velegnet til madpakken dagen efter - hvis der mod forventning skulle være nogen til overs. Så overvej at lave dobbelt portion.

Ingredienser

  • Tomatsauce:
  • 1 revet løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Oregano
  • Salt
  • Pizzadej:
  • 25 gram gær (½ pakke)
  • 3 dl lunken vand
  • 1 tsk salt
  • 200 gram durummel
  • 200-250 gram hvedemel
  • Pizzafyld:
  • 250 gram champignon i skiver
  • 200 gram revet mozzarella ost
  • 200 gram skinke i strimler

Sådan gør du

1
Start med at lave saucen, ved at svitse hvidløg og løg i en gryde med lidt olie.
2
Hæld tomaterne i gryden - blend dem evt. med en stavblender, hvis du vil undgå tomatklumper i saucen.
3
Tilsæt oregano og salt, og lad det småkoge i ca. 5 minutter.
4
I en stor skål opløses gæren i vandet. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen til den er glat og slipper fingrene.
5
Del dejen i 8 stykker. Rul dejen ud i en cirkel på cirka 10 cm i diameter på et melstrøet bord.
6
Smør en spiseskefuld tomatsauce ud i midten på hver pizza. Fordel derefter champignon, ost og skinke.
7
Fold dejen op om fyldet og tryk dem let sammen langs kanten. Læg calzonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ved 250 grader i 6-8 minutter.
8
Server resten af tomatsaucen sammen med pizzaerne.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk