Mørbrad i champignonsauce opskrift



4 personer
10 min.
10 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Svinemørbrad er et lækkert stykke kød og samtidig en billig udskæring. Her tilberedt i små bøffer og serveret i en lækker champignon sauce og hasselback kartofler.

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 250 gram champignon
  • 1/4 liter fløde eller creme fin.
  • Citronsaft
  • Salt og peber
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl mælk

Sådan gør du

1
Svinemørbraden "rengøres" og skæres i små bøffer.
2
Bøfferne krydres med salt og peber og brunes i rigeligt fedtstof i ca. 2 minutter på hver side.
3
Læg herefter bøfferne i et fad. Svits herefter champignonen i fedtstoffet fra bøfferne. Tilsæt herefter 1 spsk. hvedemel og fløden, og rør rundt mens saucen koges op.
4
Ønskes der mere sauce, så tynd saucen op med lidt mælk. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.
5
Server med hasselback kartofler eller ris.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk