Panang kyllingret opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
Få aftensmaden klar i rekordtid ved at snyde lidt. En færdig grøntsagsblanding tilsat kylling og kokosmælk, og du har en nem og lækker aftensmad klar på under 20 minutter.
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst
- 1 pose økologisk Panang grønt fra Rema1000
- 1 dåse kokosmælk
- Ris
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Kyllingebrystfileterne skæres i små tern og krydres med salt og peber. Kyllingestykkerne steges herefter i lidt fedstof i en gryde i ca. 5 minutter.
2
De frostne Panang grøntsager tilsættes og det hele brunes i yderligere ca. 5 minutter.
3
Tilsæt kokosmælken og lad herefter retten simre i 5-10 minutter.
4
Jævn retten med en meljævning og smag til med salt og peber. Server retten med hvide ris.