Panang kyllingret opskrift



4 personer
2 min.
20 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Få aftensmaden klar i rekordtid ved at snyde lidt. En færdig grøntsagsblanding tilsat kylling og kokosmælk, og du har en nem og lækker aftensmad klar på under 20 minutter.

Ingredienser

  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 pose økologisk Panang grønt fra Rema1000
  • 1 dåse kokosmælk
  • Ris
  • Salt og peber

Sådan gør du

1
Kyllingebrystfileterne skæres i små tern og krydres med salt og peber. Kyllingestykkerne steges herefter i lidt fedstof i en gryde i ca. 5 minutter.
2
De frostne Panang grøntsager tilsættes og det hele brunes i yderligere ca. 5 minutter.
3
Tilsæt kokosmælken og lad herefter retten simre i 5-10 minutter.
4
Jævn retten med en meljævning og smag til med salt og peber. Server retten med hvide ris.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk