Panna cotta opskrift



4 personer
10 min.
240 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Den italienske dessert Panna Cotta (oversat: kogt fløde) er super nem og hurtig at lave, og er en fin lille dessert til gæster. Server Panna Cottaen med friske bær efter smag.

Ingredienser

  • 5 dl fløde
  • 2 tsk. vaniljesukker (eller 1 vaniljestang)
  • 3 blade husblas
  • 50 gram sukker
  • Bær til pynt - eksempelvis blåbær eller hindbær

Sådan gør du

1
Husblas lægges i blød i koldt vand.
2
Fløde koges op i en gryde. Herefter tilføjes vaniljesukker og alm. sukker.
3
Gryden tages af varmen. Husblassen vrides for vand og tilsættes herefter fløden. Rør godt rundt til husblassen er helt opløst.
4
Når flødemassen er kølet af hældes den i fire glas eller dessertskåle.
5
Stil desserten på køl i mindst 3-4 timer før servering. Pynt med bær.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk