Panna cotta opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
Den italienske dessert Panna Cotta (oversat: kogt fløde) er super nem og hurtig at lave, og er en fin lille dessert til gæster. Server Panna Cottaen med friske bær efter smag.
Ingredienser
- 5 dl fløde
- 2 tsk. vaniljesukker (eller 1 vaniljestang)
- 3 blade husblas
- 50 gram sukker
- Bær til pynt - eksempelvis blåbær eller hindbær
Sådan gør du
1
Husblas lægges i blød i koldt vand.
2
Fløde koges op i en gryde. Herefter tilføjes vaniljesukker og alm. sukker.
3
Gryden tages af varmen. Husblassen vrides for vand og tilsættes herefter fløden. Rør godt rundt til husblassen er helt opløst.
4
Når flødemassen er kølet af hældes den i fire glas eller dessertskåle.
5
Stil desserten på køl i mindst 3-4 timer før servering. Pynt med bær.