Risotto med svampe og kylling opskrift



4 personer
5 min.
45 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Risotto serveres ofte som forret eller tilbehør, men denne lækre ret kan sagtens stå alene som hovedret, hvis den som her serveres med champignon og kylling.

Ingredienser

  • 500 gram risottoris
  • 2 hønsebouillon terninger
  • 1½ liter vand
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • 1 dl hvidvin
  • 225 gram kyllingebrystfilet
  • 250 gram champignon
  • Salt og peber

Sådan gør du

1
Klargør en hønsebouillon ved at opløse 2 terninger i det kogende vand.
2
I en gryde med 1 spsk olivenolie svitses det hakkede løg og hvidløg
3
Tilsæt ris og rør rundt i 10-20 sekunder inden hvidvinen tilsættes.
4
Når hvidvinen er fordampet tilsættes en deciliter bouillon og der røres rundt. Lad risen simre ved middel varme til væsken næsten er indkogt. Tilsæt igen bouillon og gentag øvelsen til alt bouillon er anvendt.
5
Skær kyllingefilet i små stykker, som brunes på en pande med fedstof. Skær champignon i skiver og svits dem på panden sammen med kyllingen. Krydr med salt og peber og vend derefter pandes indhold ned i risen. Rør forsigtig rundt og smag til med salt og peber. Herefter er retten klar til servering.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk