Stor pandekage med fyld opskrift



4 personer
10 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Lækker aftensmad til både hverdag og til når der er gæster på besøg. Kan serveres med ris eller pasta samt en god salat. Opskriften her er med skinkefyld, men den kan også laves med hakket oksekød, løg og en tomatsalasa.

Ingredienser

  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 5 dl mæk
  • 4 æg
  • 1 porre
  • 1 rød peber
  • ½ pakke pikantost (100 gram)
  • 1 pakke skinkestrimler (200 gram)
  • 75 gram mozzarella ost

Sådan gør du

1
Mel, salt, mælk og æg piskes sammen, hvorefter pandekagemassen hældes ud på en bradepande beklædt med bagepapir.
2
Pandekagen bages i ovnen ved 225 grader i ca. 25 minutter.
3
Poren skæres i skiver, peberen i små tern, hvorefter disse svitses på en mande med lidt olie.
4
Når pandekagen er gylden tages den ud af ovnen. Pikantosten smøres ud over hele fladen, og porre/peber drysses sammen med skinkestrimlerne ud over pandekagen.
5
Rul pandekagen sammen til en roulade og drys med mozzarella osten. Giv den 10 minutter i ovnen, hvorefter den er klar til servering.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk