Svensk pølseret opskrift



4 personer
10 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Svensk pølseret er ikke en ret de kender til i Sverige, men derimod en simpel dansk gryderet lavet på rester. Men den smager super lækkert og er nem og lave.

Ingredienser

  • 600 gram kogte kartofler
  • 2 løg
  • 4-5 pølser
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpure (70g)
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 1 dl mælk
  • 3 tsk paprika
  • Salt og peber

Sådan gør du

1
Kartoflerne skrælles og koges i ca. 20 minutter.
2
Løg skæres i tern og svitses i et par minutter i en gryde med lidt fedtstof
3
Pølserne skæres i små stykker og brunes med i gryden i et par minutter.
4
Tilsæt paprika og rør rundt. Dernæst kartoflerne skåret i stykker, tomatpure, mælk og fløde. Rør rundt og lad det simre i ca. 10 minutter.
5
Smag til med salt og peber.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk