Svensk pølseret opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
Svensk pølseret er ikke en ret de kender til i Sverige, men derimod en simpel dansk gryderet lavet på rester. Men den smager super lækkert og er nem og lave.
Ingredienser
- 600 gram kogte kartofler
- 2 løg
- 4-5 pølser
- 1 lille dåse koncentreret tomatpure (70g)
- 250 ml madlavningsfløde
- 1 dl mælk
- 3 tsk paprika
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Kartoflerne skrælles og koges i ca. 20 minutter.
2
Løg skæres i tern og svitses i et par minutter i en gryde med lidt fedtstof
3
Pølserne skæres i små stykker og brunes med i gryden i et par minutter.
4
Tilsæt paprika og rør rundt. Dernæst kartoflerne skåret i stykker, tomatpure, mælk og fløde. Rør rundt og lad det simre i ca. 10 minutter.
5
Smag til med salt og peber.