Svinekam stegt som vildt opskrift



4 personer
5 min.
90 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

En lidt anderledes måde at lave flæskestegen på. Ved at fjerne spækket og tilberede svinekammen i en flødesauce, så bliver stegen utrolig lækker og smager himmelsk.

Ingredienser

  • 1 svinekam (ca. 1 kg til 4 personer)
  • 3 skiver bacon
  • 2½ dl. madlavningsfløde
  • 2½ dl mælk
  • 1 bouillonterning
  • 3 spsk ribsgele
  • 3 spsk soya sauce
  • Salt

Sådan gør du

1
Spæklaget skæres af svinekammen, hvorefter den krydres med salt og brunes i en stegegryde i lidt fedstof.
2
Skær baconskiverne i små stykker og kom dem i gryden.
3
Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten simre i gryden i ca. 1½ time - afhængig af stegens størrelse.
4
Stegen tages op af gryden og skæres i skiver, og er klar til servering.
5
Saucen sies over i en gryde, varmes op og jævnes med en melblanding. Server stegen og saucen sammen med hasselback kartofler.

Kommentarer

: 10-05-2023   

: 17-12-2023   

Morten : 25-12-2023   

Morten : 25-12-2023   

erik kock: 11-03-2024   

God

Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk