Svinekam stegt som vildt opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
En lidt anderledes måde at lave flæskestegen på. Ved at fjerne spækket og tilberede svinekammen i en flødesauce, så bliver stegen utrolig lækker og smager himmelsk.
Ingredienser
- 1 svinekam (ca. 1 kg til 4 personer)
- 3 skiver bacon
- 2½ dl. madlavningsfløde
- 2½ dl mælk
- 1 bouillonterning
- 3 spsk ribsgele
- 3 spsk soya sauce
- Salt
Sådan gør du
1
Spæklaget skæres af svinekammen, hvorefter den krydres med salt og brunes i en stegegryde i lidt fedstof.
2
Skær baconskiverne i små stykker og kom dem i gryden.
3
Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten simre i gryden i ca. 1½ time - afhængig af stegens størrelse.
4
Stegen tages op af gryden og skæres i skiver, og er klar til servering.
5
Saucen sies over i en gryde, varmes op og jævnes med en melblanding. Server stegen og saucen sammen med hasselback kartofler.