Svinekam stegt som vildt opskrift



4 personer
5 min.
90 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

En lidt anderledes måde at lave flæskestegen på. Ved at fjerne spækket og tilberede svinekammen i en flødesauce, så bliver stegen utrolig lækker og smager himmelsk.

Ingredienser

  • 1 svinekam (ca. 1 kg til 4 personer)
  • 3 skiver bacon
  • 2½ dl. madlavningsfløde
  • 2½ dl mælk
  • 1 bouillonterning
  • 3 spsk ribsgele
  • 3 spsk soya sauce
  • Salt

Sådan gør du

1
Spæklaget skæres af svinekammen, hvorefter den krydres med salt og brunes i en stegegryde i lidt fedstof.
2
Skær baconskiverne i små stykker og kom dem i gryden.
3
Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten simre i gryden i ca. 1½ time - afhængig af stegens størrelse.
4
Stegen tages op af gryden og skæres i skiver, og er klar til servering.
5
Saucen sies over i en gryde, varmes op og jævnes med en melblanding. Server stegen og saucen sammen med hasselback kartofler.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk