Svinemørbrad svøbt i bacon opskrift




Brugernes bedømmelser:


Beskrivelse
Mørbraden er et af de lækreste stykker kød fra grisen. Og så er det tilmed en billig udskæring. Så en lækker hovedret kan tilberedes både hurtigt og billigt.
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon i skiver
- Fedstof til stegning
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Svinemørbraden pudses ved at skære de værste fedthinde og fedtklumper væk.
2
Mørbraden krydres med salt og peber, hvorefter den pakkes ind i bacon.
3
Brun mørbraden i et par minutter på en pande med lidt fedstof.
4
Læg mørbraden i et ildfast fad og lad det stege færdig i en ovn ved 200 grader i 25-30 minutter.
5
Lad stegen hvile i fem minutter inden den skæres i skiver. Server med eksempelvis ris eller ovnkartofler og en god sauce.