Svinemørbrad svøbt i bacon opskrift



4 personer
5 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Mørbraden er et af de lækreste stykker kød fra grisen. Og så er det tilmed en billig udskæring. Så en lækker hovedret kan tilberedes både hurtigt og billigt.

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 pakke bacon i skiver
  • Fedstof til stegning
  • Salt og peber

Sådan gør du

1
Svinemørbraden pudses ved at skære de værste fedthinde og fedtklumper væk.
2
Mørbraden krydres med salt og peber, hvorefter den pakkes ind i bacon.
3
Brun mørbraden i et par minutter på en pande med lidt fedstof.
4
Læg mørbraden i et ildfast fad og lad det stege færdig i en ovn ved 200 grader i 25-30 minutter.
5
Lad stegen hvile i fem minutter inden den skæres i skiver. Server med eksempelvis ris eller ovnkartofler og en god sauce.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk