Thai suppe med rød karry og kylling opskrift



4 personer
5 min.
20 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Denne lækre suppe kan fungere både som forret og hovedret og bringer tanker om det thailandske køkken frem.

Ingredienser

  • 250 gram kyllingefilet
  • 1 pose Rød Karry Blanding (fra Rema 1000)
  • 1 tsk. tomatpure
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 hønsebouillonterninger
  • 6 dl vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

1
Kyllingfiletterne skæres i små tern, krydres med salt og peber og brunes i en gryde med lidt fedstof.
2
Tilsæt den frosne karryblanding og steg videre i ca. 4 minutter.
3
Rør majsstivelse og vand sammen og tilsæt det sammen med de øvrige ingredienser.
4
Bring suppen i kog og lad det derefter simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk