Tunmousse opskrift



6 personer
0 min.
30 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Tunmousse er for mange et levn fra 80 erne, men det er også en skøn forret som de fleste kan li. Serveres med friskbagt brød eller flute, rejer og citron.

Ingredienser

  • 2 dåser tun i vand
  • 2 kogte æg
  • 2 dl creme fraise
  • 1 knivspids sennep
  • Citronsaft
  • 3 blade husblas
  • Salt og peber

Sådan gør du

1
Husblas lægges i blød i koldt vand.
2
Æggene koges i ca. 10 minutter, hvorefter de nedkøles, pilles og deles.
3
Vandet drænes fra tunen.
4
Tun, creme fraise, æg, citroensaft, sennep, salt og peber blendes sammen i en blender eller med en stavblender.
5
Hæld vandet fra husblassen og vrid dem så helt fri for vand. Varmes herefter i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder til det er helt smeltet.
6
Når den smeltede husblas er kølet ned, vendes denne i tunmassen.
7
Kom tunmassen i et serveringsfad og sæt den på køl til den er stivnet. Mindst 2 timer. Herefter er den klar til servering.
8
Serveres med rejser, icebergsalat, citronbåde og evt. frisk dild.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk