Varm kartoffelsalat opskrift
4 personer
5 min.
35 min.
Brugernes bedømmelser:
Beskrivelse
Varm kartoffelsalat passer med sin syrlige løg, eddike og sukkersmag perfekt som tilbehør til frikadeller eller en gang røde pølser med ketchup og sennep.
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 2 løg
- 75 gram stegemargarine
- 1 dl eddike
- 3 dl mælk
- 3 spsk sukker
- salt og peber
Sådan gør du
1
Skræl kartoflerne og kog dem i 16-18 minutter.
2
I en gryde smeltes margarinen og løgene (der er skåret i stykker) tilsættes.
3
Tilsæt eddike og sukker og lad det simre i ca. 10 minutter.
4
De næsten færdigkogte kartofler skæres i stykker og tilsættes sammen med mælken. Lad retten simre i ca. 15 minutter.
5
Smag til med salt og friskkværnet peber. Hvis saucen er for tynd kan den eventuelt jævnes med en meljævning.