Varm kartoffelsalat opskrift



4 personer
5 min.
35 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Varm kartoffelsalat passer med sin syrlige løg, eddike og sukkersmag perfekt som tilbehør til frikadeller eller en gang røde pølser med ketchup og sennep.

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 løg
  • 75 gram stegemargarine
  • 1 dl eddike
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du

1
Skræl kartoflerne og kog dem i 16-18 minutter.
2
I en gryde smeltes margarinen og løgene (der er skåret i stykker) tilsættes.
3
Tilsæt eddike og sukker og lad det simre i ca. 10 minutter.
4
De næsten færdigkogte kartofler skæres i stykker og tilsættes sammen med mælken. Lad retten simre i ca. 15 minutter.
5
Smag til med salt og friskkværnet peber. Hvis saucen er for tynd kan den eventuelt jævnes med en meljævning.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere denne opskrift



Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk