Varm kartoffelsalat opskrift



4 personer
5 min.
35 min.
Brugernes bedømmelser:
 

Beskrivelse

Varm kartoffelsalat passer med sin syrlige løg, eddike og sukkersmag perfekt som tilbehør til frikadeller eller en gang røde pølser med ketchup og sennep.

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 løg
  • 75 gram stegemargarine
  • 1 dl eddike
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du

1
Skræl kartoflerne og kog dem i 16-18 minutter.
2
I en gryde smeltes margarinen og løgene (der er skåret i stykker) tilsættes.
3
Tilsæt eddike og sukker og lad det simre i ca. 10 minutter.
4
De næsten færdigkogte kartofler skæres i stykker og tilsættes sammen med mælken. Lad retten simre i ca. 15 minutter.
5
Smag til med salt og friskkværnet peber. Hvis saucen er for tynd kan den eventuelt jævnes med en meljævning.

Kommentarer

: 09-04-2023   

: 01-02-2024   

: 19-02-2024   

Skriv din kommentar til opskriften






(C) 2021 Nemme-madopskrifter.dk